Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TAMOP 1.4.1 Projekt

2009.05.18

TAMOP 1.4.1. -07/1-2008-0011 projekt

2008. augusztus 1-jén az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával indult a TAMOP 1.4.1. projektünk, melynek feladata megváltozott munkaképességű és fogyatékos emberek számára szakmát adó szakképzés biztosítása, majd a képzés sikeres elvégzése után elhelyezésük és a munkahely megtartásának segítése legalább hat hónap + 1 napig. Az elnyert támogatás összege: 70. 076. 040 Ft.

 

 

A program iránt igen nagy volt az érdeklődés, közel négyszeres volt a túljelentkezés.
A jelentkezők csoportos tájékoztatókon vettek részt, amelyeken megismerhették a programot, a követelményeket, a várható eredményt. A következő lépés a jelentkezők alkalmasságának felmérése volt. Személyes interjúkkal, pszichológiai tesztekkel segítettük a kiválasztás folyamatát. A több szempontú kiválasztást követően 36 főt vontunk
be a képzésbe: 10 fő irodai asszisztens, 26 fő számítógép szerelő, karbantartó képzésen való részvételre kapott lehetőséget.

A képzés megkezdéséig tréningen vettek részt a hallgatók, és 2009 januárjában a Perfekt Zrt.közreműködésével elkezdődött a képzés.

Kilenc hónap tanulás után 2009 szeptemberében befejeződött  a képzés, hallgatóink OKJ-s vizsgát tettek. Igaz, hogy néhányuknak még egy-egy modulból javítaniuk kell, de bízunk abban hogy hamarosan mindenki átveheti az új szakképesítéséről szóló oklevelét.

Hallgatóink közül a vizsga sikeres elvégzését követően 18 fő már munkába állt. A programot 2010. július 30-án zártuk. A zárórendezvény képei megtekinthetők a fotóalbumban. A projekt végére 24 fő állt munkába mindannyiunk örömére és megelégedésére.

 

A vizsgáról és a záró rendezvényről készült képeket megtekintheti: >>> ITT


 

KépKép

 A fenti logókra kattintva a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, illetve az  ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft honlapja tekinthető meg

 

 

  

 

 

A mappában található képek előnézete Toborzás